Wanda har flyttat!

Idag har Wanda flyttat till Bälinges ridskola. Detta har många orsaker, och det är ingen fin liten historia. Men nu slipper vi i alla fall vara på ett ställe där vi båda vantrivs. 

Wanda har fått en stor och fin box inne i privatstallet. Hon släpptes ut i en stor hage och var lugn som en filbunke. Nu kommer hon slippa stå avskärmad från andra hästar, och när vi vet vad som är fel på henne så kan hon förhoppningsvis också få sällskap igen. 

Och till alla er som frågat om magnetröntgen; vi har inte fått svar än. Så fort jag vet något uppdaterar jag här! :)

Återbesöket

Hej!

Idag var det dags för återbesök för Wanda. Veterinär Karin Holm kunde snabbt konstatera att hältan var kvar, både rakt ut och på böjt spår. Visserligen mycket bättre, men så har hon ju både behandlats och vilat i en månad. Därför beslutades det att magnetröntgen blir av imorgon. Som ni ser har hon hållit sig ganska bra i hull tack vare "fri tillgång" på hö, men alla "gå på tygeln-muskler" har dessvärre försvunnit. Ryggen är tunnare än någonsin, halsen består mest av underhals och rumpan ser ut som när hon gick MSV C. Beroende på vad MR'n visar imorgon har jag lite olika alternativ på vad som kommer ske med Wanda i framtiden. Skulle det vara så att hon kan tävla och träna på MSV B-nivå lutar det åt att hon kommer leasas ut till en lovande junior. Så ni får hålla koll här!

Mer om detta när vi fått bilderna och veterinärer har kunnat gå igenom dem ordentligt. 

Jag slutar blogga

Hej!
 
Jag har kommit fram till att jag inte har lust att blogga längre. Det har varit så skönt att pausa, och så ska det inte kännas om man vill satsa på bloggandet. Därför väljer jag att skriva detta inlägg nu. This is it :) Dags för mig att växa upp och gå vidare med mitt liv.
 
Sidan kommer finnas kvar, och fungera enbart som hemsida. Kommer även komma med korta uppdateringar då det händer något.
 
Vill avsluta med att tacka alla som varit med på den här resan! Kram
Till top