Bildminne!

Här kommer ett gäng våriga bilder från förra året då vi var nere i Holland och tränade. Denna dagen hade vi faktiskt närmare 20 grader varmt, i början på Mars. Det var väldigt mysigt måste jag säga!
 
 
 
Klart tränaren och idolen smygfotades också ;)
 
 
 
 

Beslut...

Jag tog beslutet att inte åka och träna för Marianne nästa helg. Jag känner att det nog skulle kunna bli lite mycket för Wanda. Då är det bättre att vi lägger fokus på ett pass för Mattias, och efter det köra igång med fler träningar. För även om Wanda känns pigg och fräsch nu så vill jag skynda långsamt. Det tycker jag att hon är värd, en ärlig chans att inte bli för trött i bakkärran liksom.
 
 

Spooks, Pikeur & Hoffmeier - bloppis!
Väst från Spooks! Storlek Large, liten i storleken. 500:- och frakt. Nypris är 1075:-. Den är använd ett tiotal gånger och i absolut nyskick.

Länk till annonsen: hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=667512&inriktning=&typ=    SÅLD
Jacka från Pikeur, storlek 84 (alltså 42 men längre modell). Gömd huva. Tjockare fleecefoder, perfekt höst- och vårjacka. Även denna är väldigt sparsamt använd och i absolut nyskick! 400:- och frakt.

Annonsen: http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=667518&inriktning=&typ=
Brun fleece från Hoffmeier med stor krage och långa, sköna ärmar. Storlek large! normal i storleken. Väldigt snygg tröja som sitter väldigt fint på. Dessutom är kragen praktiskt och varm då man kan välja att ha den uppe runt halsen eller snyggt nedvikt. 200:- och frakt.

Annonsen: http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=667519&inriktning=&typ=

Vid intresse kan ni kontakta mig på myrrhamatilda@live.se
Till top