Läget just nu

Hej! Hoppas att allt är bra med er. Jag känner mig lite oinspirerad till bloggen just nu, av förklarliga skäl. Men jag har ju fått in massor bra tips på vad jag kan skriva om, så det kommer en del inlägg ändå! :)
 
Ikväll ska mina favvosar från stall Vårfru komma hem till mig i Örsundsbro. Vi ska käka grillat och umgås, det har ju hänt en hel del på den tiden jag varit borta. Saknar dem så himla mycket, så det ska bli himla kul att träffa dem ikväll! Bästa stallet ♥
 
 
Wanda saknar nog Unni lika mycket som jag saknar Michelle
 
Och en bonus. Såhär känner jag mig just nu:
 
 

Min träning nu

Hur håller du igång dig själv träningsmässigt nu när du inte rider?
 
För det första promeneras ju Wanda två gånger om dagen, så där får jag ju en del av motionen. Promenad är ärligt talat jobbigare än ridning med den här hästen ;) Annars fortsätter jag med träningen hemma. Löpning, simning och massor stretching för att hålla mig mjuk under tiden :)
 
 

När Wanda vilar

Wanda avskyr verkligen att vila. Detta är ju inget ovanligt, hästar vill ju aktiveras och jobbas. Men Wanda avskyr verkligen detta. Det har bara gått några få dagar (hon vilade ju pga bromsbettet innan vet-besöket), och än så länge fungerar det ganska bra. Hon är snäll att promenerar med, och hon sköter sig även i boxen. Hon har alltså inte börjat gräva i boxen, eller härja när jag går med henne.
 
Men när hon står på gången så märker man att det kryper i kroppen på henne. Så fort jag går ifrån henne så börjar hon veva med frambenen och gräva i luften. Hon är dessutom väldigt "på" mig, ska klia och gosa något helt hysteriskt. Min uppgift i detta är att försöka göra den här perioden så bra som möjligt för henne. Fri tillgång på grovfoder, ryktas och masseras noga varje dag, klia, promenera på roliga ställen, och så vidare. Låt de här veckorna gå fort, så vi kan få komma till magnetröntgen och få lite mer klarhet i det hela!
 
 
Igår var det så varmt (klass 2-varning) att Wandas morrhår (haha?) lockade sig!
Till top