Ramazotti

Hästen jag ska rida heter Ramazotti och är en valack på nio år. Han är e. Brentano, ue. Wolkentanz och Hannoveranare (precis som Wanda). Han är utbildad upp till MSV C dressyr och tävlas i nuläget på lätt-nivå.
 
Idag red jag honom för första gången, och det gick riktigt bra! Han har lite svårt för att ta ett jämnt stöd, och våga hålla stöd på bettet. Så vi jobbade mest med att få bakbenen att driva på jämnt fram till handen. När det fungerade så blev han mycket bättre i fronten direkt, så det var kul!
 
Han är en väldigt mjuk och trevlig häst med mycket fin ridbarhet. Dessutom väldigt snygg att se på :) Så nu får ni följa hans träning under lite mer än en vecka framöver också, kul va? :)
 
Inte helt lätt att få en bra bild... 

Fuxridning!

Idag ska jag rida en till fux, och det blir första gången jag sitter på honom. Hans matte ska åka bort i lite mer än en vecka, så det är tänkt att jag ska hjälpa till att trimma och hålla igång honom. Men det är alltid skönt att ha ägaren med på marken första gången man rider, så det ska jag sysselsätta mig med idag!

Jag kommer berätta mer om honom senare idag. Men jag kan bjuda på en bild som jag "snott" från hans ägare :)


En riktig skönhet!

Och självklart är han Hannoveranare med stora gångarter!


Morgonfodring

Godmorgon! Jag har varit uppe sen sex, och kom nyss hem från stallet. Idag var det min tur att släppa ut alla hästarna. Mamma kom faktiskt och hjälpte mig, så det gick riktigt fort idag ♥ Hästarna skötte sig dessutom bra, så det är ju trevligt! Allt är fixat till Wanda, och hon gick i skritten i 45 minuter innan hon fick gå ut. Ska tillbaka ikväll och jobba henne lite till. :)
 
Nu ska jag äta en "andra frukost" då jag har varit igång i snart fyra timmar, och bara åt litegrann imorse. Ska passa på att se ett avsnitt av Orange is the new black, och sedan ska jag göra mig i ordning för att åka "hem-hem" över dagen. Ska promenera med Brutus och försöka få tag på Zenith för lite kel ♥
 
 


Nöjd!
Till top