St Georges Strömsholm - film!

Och här är filmen från starten i St Georges. Denna start ledde till 64.1% och alltså precis ett kval till Young Rider-SM. Detta var dagens drömmål, så det kändes super att lyckas med det!
 
 
 
Fick bland annat kommentaren om att det har tagit sig sen sist domare C såg oss. Det var en extra rolig kommentar att få! Även här bra poäng på piruetter och serier, och överlag ett väldigt jämnt program med bara en liten miss (galoppfattningen).
 
Det som krävs för ännu högre poäng är bättre bärighet och rundare form i den högre formen. Som det är nu orkar Wanda vara helt rund och eftergiven när hon får gå i en lite lägre form (tänk typ MSV B), men i den höga formen som krävs i PSG orkar hon inte riktigt än. Men vi jobbar vidare med detta varje dag, och det tar sig för varje träningspass!

MSV A:1 Strömsholm - Film!

Här kommer första filmen från helgens tävlingar. Detta är vår MSV A:1 där vi lyckades få 64.9% vilket ledde till en tiondeplacering. Eftersom vi startade först av alla var det en spänd väntan, men det blev stolpe in och vi kunde norpa åt oss en efterlängtad rosett! Så glad! :D
 
 
 
 
Jag är supernöjd med den här ritten! Vi fick fina kommentarer av domarna, och de poängterade att byten och piruetter var bra, att det var mjukt, jämnt och elegant och att Wanda var (är) rörlig och elastisk! Dessutom var det verkligen en revansch att faktiskt få poäng från Lena, då hon har "avskytt" oss tidigare starter. Det finns hopp :D
Till top