Schabrak till salu!

Först till kvarn gäller! Köparen står för frakten. Betalning sker innan paketet skickas. Finns även att hämtas upp på Strömsholm nästa vecka! Allt är i toppskick om inget annat nämns. Endast dressyrschabrak, storlek FULL/17"
 
 
 
1. Exklusiv Horse Wear, 150:- + frakt.
 
 
 
2. Equiline, ngt slitet kantband och lite vid en söm vid manken (inget som syns eller påverkar). 100:- + frakt.
 
 
3. Komplett outfit, okänt märke. 150:- + frakt. SÅLT
 
 
4. Equiline, svaga märken från sadeln, annars vitt och fint. 200:- + frakt. SÅLT
 
 
5. Eskadron, knappt använt! Enbart schabraket 550:-, med lindor 650:- SÅLT!
 
 
6. Eskadron, knappt använt! (Några regndroppar på bilden). 300:- + frakt för schabraket, lindorna sålda.
 
 
7. Schockemöhle, 200:- + frakt.
 
 
8. Schockemöhle, lindor + schabrak 300:- + frakt. SÅLT
 
 
9. Equiline, 200:- + frakt.
 
Vid intresse kan ni antingen lämna en kommentar i inlägget där ni skriver vad ni är intresserade av, och såklart där ni lämnar en mejladress. Eller så mejlar ni mig på myrrhamatilda@live.se så sköter vi kontakten därifrån. Men som sagt, först till kvarn gäller! Kontakt via facebook går också bra om ni är vän med mig där :)

Längtar!

Åh, vad taggad jag är på SM nu! Mindre än en vecka kvar är det, kan knappt fatta det! Ska bli så kul. Jag hoppas bara att de har löst det med uppstallning till Wanda, hon gräver ju om hon inte står på betong...

Men något annat jag längtar till är faktiskt Wandas stallflytt och såklart min flytt som kommer ske i samband med Wandas. Det ska bli riktigt roligt att träffa nya likasinnade, och förhoppningsvis kommer vi få många nya vänner på Fågelsången. Nog för att jag älskar Vårfru, men när jag har bestämt mig för att flytta vill jag nästan att det ska ske på direkten, haha. Men jag kommer såklart sakna massor av folket på Vårfru, och lugnet för hästarna som är där. Fast Fågelsången verkade också vara väldigt lugnt och stämningen var super när jag var där i alla fall. Längtar!!


För övrigt undrar jag om ni skulle vara intresserade av en Bloppis med schabrak och ev. benlindor till schabraken? Jag har så sjukt mycket olika grejer till Wanda, så jag hinner inte använda allt. 

Undrar också om det finns någon läsare som heter Matilda Holmström?! I sådana fall finns det broderade täcken som ges bort mot fraktkostnaden ;)


Till top