Dålig dag som jag vände till slut!

Idag har jag varit ledsen, grinig och lättretlig. Typ gått omkring och gråtit för allt och utan egentliga anledningar. Det började med att jag fick se snön ute, då blev jag glad. Men sedan vände det och jag blev ledsen för jag började tänka på hur kul Wanda tycker det är med snöritter. Sedan har det fortsatt på det spåret..
 
Har verkligen försökt att tänka på annat, men det vände först på eftermiddagen vid fyra då jag och Daniel började rensa bland våra kläder. Jag behövde helt enkelt göra något och tänka på annat. Vi har bestämt oss för att skänka en del av kläderna till bättre behövande, så mycket man faktiskt inte använder.
 
Jag åkte sedan till gymmet och körde ett stenhårt pass för benen. Jag tog verkligen ut mig totalt, och jag kan redan känna träningsvärken komma! Jag fick en grymt bra shaker i julklapp, från min bror. Den har inbyggt sugrör vilket inte är något jag har tänkt på som nödvändigt tidigare, men nu kan jag inte vara utan det (x Den heter Trimr Duo Classic och jag rekommenderar den verkligen!
 
 
 
Sedan gjorde jag pitepalt för sista gången på väldigt länge, det kommer inte direkt klicka med kommande kost ;) Då kunde jag även passa på att prova den nya matberedaren som jag fick i julklapp. Den fungerade superbra, så det blev jag glad över. Och nu sitter jag här i soffan och pratar med er, faktiskt både nöjd och glad. Skönt att jag till slut lyckades vända dagen till något bra tycker jag!
Till top