Mäktig känsla!

Det blev longering för Jakob idag, och han jobbade så otroligt bra!! Jag satte inspänningar på sidorna, lågt (och löst såklart), så att han skulle hitta formen själv. Han behöver  hjälpen från inspänningstyglarna just nu, men målet är att vi ska komma till ett läge då de inte behövs. Nog om detta nu :) 

Han var otroligt fin och lyhörd. Och det häftigaste av allt är att han har lärt sig mina röstkommandon nu. Så vi tränade på övergångar (alltså samma som i ridningen), och han gjorde de bästa övergångarna jag har sett honom göra. I fint flyt och med lång hals! Är så glad över att jag valde att longera, för det blev verkligen ett kvitto på hur sammansvetsade vi har blivit på de här tre veckorna :D

Tänkte bjuda på lite bilder från mobilens galleri här nedan:Blomma i pannluggen!Sommarvärme

26 grader varmt och strålande sol, inte direkt det bästa vädret när man ska sitta inne och skriva uppsats.. Men det är bara att bita ihop och göra det fastän det finns så mycket annat jag hellre skulle göra. Jag har inte riktigt bestämt vad Jakob ska få hitta på idag. Han behöver en återhämtningsdag till, men med lite aktivering. Jag väger mellan longering, uteritt eller promenad. Lutar mot longering och promenad faktiskt, men vi får se!
 
Ska ni till Strömsholm något? Jag tänkte åka dit på lördagen. Egentligen vill jag hellre gå på måndagens finaler, men det känns extremt onice att åka dit sista dagen med deras bajamajor som då kommer ha använts i fem dagar - usch!
 
 
Wanda på vårt första SM som gick på Strömsholm.

En solig försommarkväll

 
 
 
 
Såhär såg det ut i förrgår när vi tränade i det magiska vädret. Jakob är för övrigt också magisk! Han gick med Linnea igår, och hon både såg och kände en enorm utveckling på honom. Känns oerhört skönt för mig att få kvitto på att jag tänker rätt och jobbar honom rätt! Idag har han haft en välförtjänt vilodag, han fick gå extra länge i hagen och nu på kvällen tog jag in honom och gav honom en lång rykt. Lillprinsen!
Till top