Halt häst och fräsch häst

Hur skumt är det inte när den triangelmärkta hästen är fräschare än någonsin, men den som "ska" vara fräsch visade sig vara halt idag. Ja, Jakob var alltså ofräsch med båda rinnig mage och en hälta på vänster fram... Såg det direkt vid longering" men valde ändå att hoppa upp och bara känna. Men direkt kändes det knackigt och inte lika mjukt som han brukar kännas när han travar? Han får några dagar offert, och är han inte bra inom en vecka får vi ta det därifrån. :/

Wanda däremot såg riktigt fin ut på lina idag, jobbade på med övergångar och galoppfattningar i typ femton minuter. Sedan var hon trött och nöjd. Men ärligt riktigt fin! Kul att se :) Snart dags att gå vidare med liiiiite ridning..

Vardagliga filmer?

Godmorgon på er! På min instagram lägger jag upp lite småfilmer från min vardag med hästarna, lite longering och liknande grejer typ. Är det något ni skulle vara intresserade av att få även här i bloggen? Förstår ju att alla inte ha instagram (ni som har får gärna följa mig, heter mholmstrom93 där)!

Till top