Tävlingsfunderingar

Funderar fram och tillbaka, nu känner jag att jag skulle behöva er hjälp. Som ni vet har vi ju sagt att Linnea ska starta Jakob nästa tävling, men nu när han var så snäll och världsvan då vi var på programträningen känner jag att jag borde klara av honom själv. Vad säger ni om detta? Kan behöva lite pepp om inte annat!#1 - - Cornelia:

Du klarar det!! Ha med bra personer som är duktiga och lugna, som vet hur du känner och som både du och Jacob litar på, det kommer gå super! Och ärligt talat, vad är det värsta som kan hända? Man blir rädd (är rätt feg av mig själv (obs säger inte att du är feg)) och ja, du kanske får avbryta tävlingen. Men skulle världen gå under då? Nej. Tycker det är så mycket lättare att gå in i något om man vet att man kan/får avbryta om man vill, bara vetskapen om det brukar räcka, slutar oftast med att iaf jag inte avbryter då utan biter ihop och provar.

#2 - - Ida:

Klart fu ska starta han. Ni är ju så sammansvettsade och fina ihop så de klarar ni plättlätt tilsammans. Ta med dig linnea som hästkötare och stöd 🙂

#3 - - jannike:

Klarar du utan problem!

#4 - - Birgitta:

Tycker absolut att du ska tävla själv!

Möjligen att det kan kännas taskigt om du redan lovat L att hon skulle få tävla men det beror ju på er relation och hennes inställning.

Jag hade kunnat bli sur men man får ju samtidigt förstå att det är din häst.

Svar: Nej, gud det blir hon verkligen inte. Vi är ju nära vänner, men gällande detta har det varit tränar/elev-relation så hon har varit med och peppat mig att våga själv! :)
Matilda Holmström

#5 - - Stina:

Klart du ska starta honom själv!

#6 - - M:

Såklart du ska prova själv,du kommer klara det galant! Kanske kan du få med dig L som support?det är alltid skönt med någon med sig som man kan få lite peppning av :-) första gången jag kommenterar här men jag har läst din blogg ett tag och jag måste säga att det är en väldigt trevlig blogg,bra stämning och fina inlägg!sån skillnad mot många andra bloggar så stjärna i kanten till dig :-D

#7 - - JenniferDressage.se:

Det är klart du klarar det! Tycker absolut du ska tävla honom själv om du känner att du vill det :D Heja! 💪

#8 - - Anette:

Men självklart ska du starta honom! Du har ingenting att förlora på det - det är ju inte på liv eller död. :-)

#9 - - Rackemarie :

Det fixar du, Matilda!

#10 - - Jossan:

Jag är säker på att du klarar det! Eller rättare sagt, NI klarar det! :D

#11 - - Frida:

Det fixar du. Nu vet du ju har han är på tävling, det är det jag kommer att vara mest orolig för när jag ska ut med min så småningom. Själva tävlandet har du ju rutin på sedan innan och vad är det värsta som kan hända? Dåliga poäng? Det överlever man ju. Det kanske till och med kan vara mer prestigelöst att ge sig ut själv direkt, då har du liksom inga krav på att "leva upp till" tidigare resultat. Bara kör, det kommer du klara det är jag säker på!

#12 - - Josäfin Andersson :

Åh men klart du ska!! Kommer gå super tror jag!
(och tell me when!! är jag ledig är jag och kameran gärna med!)

#13 - - Lovisa T:

JAAAA klart du ska starta han själv, ingen skulle göra det så bra som du även om Linnéa red han super på programridningen så är det inget du inte skulle klara av, klart du ska starta han! Eller starta en klass var om det skulle vara så? =D

Till top