Uppdatering

Kopierat från min instagram: Då var "knölen" tömd och rengjord.. Efter röntgen och ultraljud kunde man konstatera att det inte fanns något främmande där i, men att det blivit som ett hålrum där allt var har samlats. Jakob fick opereras stående idag. Lokalbedövning och sen skar de upp det, karvade runt där och tömde ut lite mer jox innan de sköljde det ordentligt. 10-12 dagar med bandage och mindre hage, skrittas i maskin 20 min i början sen öka. Därefter kan vi sätta igång igen :)


Det har varit jävligt jobbigt ärligt talat, och det känns jobbigt att ta ifrån Jakob hans hage och dagliga stimulans. Han är en häst som blir väldigt lätt uttråkad och då blir utåtagerande. Han blir inte dum, men han gör knäppa saker som att typ stå i sin krubba, busa när mana leder honom, välta sina vattenhinkar och så vidare. Han tycker helt enkelt inte om att vila då han måste gå i liten hage. Så jag hoppas att den här tiden ska swisha förbi och att allt kommer se bra ut så vi får börja jobba igen!


#1 - - Cornelia:

Fy så drygt men skönt ändå att slippa "riktig"operation med sövning och allt vad det innebär... Hoppas allt går fort och att ni slipper mer problem med det där nu!

#2 - - Sanna:

Usch vad jobbigt. Hoppas stackaren kryar på sig fort! :)

Till top