I strålkastarnas sken...

Nja, riktigt så glamoröst som det låter var det inte. Men jag red Jakob ute på banan i mörkret igår. Tyvärr så är det ju fruset överallt, och på banan är det både knöligt och isigt. Men ett litet pass i skritt fick det bli, då vi även tränade på uppsittningar och att man ska stå still tills jag säger åt honom att gå ;)


Han var mycket duktig med uppsittningarna och han var även väldigt snäll och otittig trots mörkret. Banan ligger uppe vid skogen, och det är mycket vilt där så vi hade nog lite publik, haha. Vad som var mest glädjande var att han har lärt sig att rygga! Eller ja, jag har lärt honom det! All tömkörning har givit resultat och nu gör han det jätteduktigt även när jag sitter på - så kul! Även sidförande skänkel har börjat fungera bra, så nu kollar jag efter tävlingar som både har LB och LA framåt Maj!

På Torsdag rider vi första träningen för Karin Öljemark. Igår bestämde jag mig för att tävla för Strömsholm även i år. Jakob har löst sin licens. Jag har tittat ut första tävlingen. Nu händer det! Någon som vet ifall det anordnas någon pay&ride i närheten av Enköping framöver?


Min sagohäst

Hur ska jag ens kunna välja bland alla bilder Daniel fotade idag?! Så fina :D Så därför tänkte jag att ni får en rejäl bildbomb med text under bilderna istället!
 
 
Lite läskigt att gå in i skogen efter gårdagens händelse med hjorten. Men duktig kille!
 
 
Skritt över stock.
 
 
Trav över stock, tyvärr suddig bild men jag måste ju bevisa att vi även gjorde detta ;)
 
 
 
Sagokänsla över de här bilderna!
 
 
Även Daniel ville vara med på bild. Rolig grej - han skulle springa iväg för att få en bra vinkel varpå Jakob tvärvänder och springer efter Daniel, haha. Jakob älskar sin husse ;)
 
Ahmen, hur uttrycksfull är han inte?!
 
 
I bakgrunden ser ni stallet och fina lastbilen! Och den coola grävmaskinen ;)
 
 
 
 

Bättre tur i skogen idag!

Skriver detta i all hast, ska snart kasta mig iväg till skolan. Men var i stallet på förmiddagen idag och tog skogsturen som jag planerade igår. Jakob var supersnäll och vi både skrittade "off-road" och travade över någon liten stock :) Daniel var med och fotade, och ljuset var magiskt men svårt. Vissa bilder ser helt fantastiska ut, men jag hinner inte gå igenom alla. Valde bara ut en som såg fin ut, men där fokusen låg lite fel. Men delar med mig av denna som smakprov, så får ni fler sen när jag är under lite mindre stress.
 
 
Till top