En eftermiddag utan krav ☆

Linnea hörde av sig till mig och frågade om hon fick komma ut lite spontant. Sagt och gjort, slängde upp henne barbacka på Jakob så vi fick något extra roligt att skratta åt ;) Jakob skulle egentligen longeras idag men jag tror att han uppskattade lite busridning.


Sedan hämtade vi upp Daniel och åkte till Bredsand och badade i kvällssolen. Så himla bra avbrott i mitt lite jobbiga liv just nu. Det är jävligt tufft att ta tag i sina inre demoner. 


#1 - - Anonym:

Heja dig!

#2 - - Jaduu:

Är så skrattretande att läsa din patetiska blogg. Ramlade in här för ett tag sedan. Förlåt men kallade du dig utbildare? Jag skulle inte sätta upp dig på min häst för allt i världen. Du verkar ju fan rädd för hästar om de inte går som Små lamm! Jag kan sätta allt på att du aldrig kommer att utbilda Wandas föl själv. Du är för rädd och du har alldeles för fula händer. Om någon ens har givit dig sin häst att utbilda är det nog på grund av att de har en enorm och kunskap genom att lämna hästen till dig. De som är här och kommenterar förmodligen lika konstig som du är! Det skulle heller inte förvåna mig om du skriver de positiva kommentarerna själv här i bloggen. Enda anledningen till att utbilda med den hästen du har är väl för att det är så jävla snäll att du ens vågar. Det Är så tragiskt. Vet du vilket tryck det var Enköping området och utanför? Man hör inga roliga saker direkt vaken om dig eller din tidning. Anledningen till att du kan göra allt det här är för att du blir, som du kallar det, sponsrad. Av dina föräldrar!!! Och jag vet inte om man kan kalla det sponsrad utan snarare bortskämd unge. Och den här talangen du pratar om, tycker du verkligen, i ärlighetens namn(!!!?) att du har talang... då har du inte mycket självinsikt inte. Du är en bortskämd hobbyryttare som aldrig hade klarat av någonting utan sina föräldrar som betalar för alla träningar och hästar. Sen om någon tränare har sagt att du har talang? Du vet vad svaret där. Riktigt pinsamt. Det andra du är bra på är att tycka synd om dig själv, du är så full av dig själv att det är underhållning att gå in och läsa din blogg. Är du bjuder på är iaf ett gott skratt. Det ska du iaf ha cred för! Vad har ni funderat på varför det har varit så svårt för dig att få en stallplats? Tänk på det är du. Heja dig! Länge leve talangen Matilda!

Svar: Hej till dig, mitt största fan. Nu tänkte jag faktiskt göra något ovanligt; besvara den här kommentaren. Jag brukar nämligen inte vilja interagera med folk som du, men du har några intressanta punkter i din kommentar som jag gärna tar upp :) Jag har respekt för hästar och sitter inte upp på galningar, nej. Vem som utbildar Wandas föl vet jag inte än, troligtvis blir det inte jag då jag anser att det finns bra mycket mer kompetenta unghästutbildare där ute. Jag tror mycket på att hitta sin egen grej och hålla sig till den! Men det är ju 4 år dit, så vi får se vad som händer där :)
Sen att jag har fula händer kan jag för allt i världen inte hålla med om. Och med tanke på hur fin Jakob var i munnen nu när tandläkaren var ute för en månad sedan så har du inget belägg för den kommentaren heller.
Du säger att andra som kommenterar här är lika konstiga som jag är? Med all respekt till mina övriga läsare så hoppas jag att de har det lättare än vad jag har det just nu. Jag måste dock inflika att den enda som beter sig konstigt här är du med hittepå-mejladress och kritik bakom en anonymitet.
Vet inte riktigt vad du menar med tryck i Enköpingsområdet? VAD var det tryck på?
VARFÖR är det tragiskt att Jakob är snäll och bussig? Varför är det tragiskt att jag väljer en häst som passar mig och det jag vill göra?
Att folk snackar vet jag, och jag vet om att jag inte är älskad av alla. En newsflash till dig är kanske att jag inte älskar eller respekterar alla heller? Att det kan vara ömsesidiga tvister? För så funkar det, de du pratar med kanske är sådana som jag valt att bryta med?
Men självklart är jag bortskämd, hur många gånger har jag inte sagt det? Jag skulle inte vara någonting utan mina föräldrar. Jag skulle aldrig ha kunnat börja på ridskola eller ta tillvara på min talang genom egna hästar och kompetenta tränare. För ja, talang har jag. Sedan kommer jag aldrig bli proffs för jag är (hör och häpna) för feg för det.
Jag har aldrig haft svårt att få en stallplats, jag har haft svårt att stå kvar på ställen där det har brustit i grundläggande saker (som exempel hösilage till en häst som blir sjuk av det). Det är jättetråkigt att folk ska behöva bli så butthurt av att jag väljer att flytta min häst, förstår inte hur det kan vara så fruktansvärt för andra än för mig som måste göra allt det besvärliga?
Äsch, gå ut med dig i solen ditt pucko. Tina upp lite för tusan. Jag har mig veterligen aldrig sårat någon "Jaduu" och jag kan med gott samvete fortsätta med min dag. Hoppas du tar dig en ordentlig kurs i det Svenska språket, alternativt korrekturläser nästa gång du vill ordbajsa här, det gör det mycket enklare för mig att besvara din kommentar.
Heja mig, diss till dig. Hejdå!
Matilda Holmström

#3 - - Daniela:

Hahahaha omg så patetisk Jaduu, vad fan är det för fel på dig???? Jesus christ hahahahahaha, du framstår inte som nåt annat än patetisk hahaha

Till top