Det höll inte

Nä, jag är verkligen assjuk... Vaknat typ 15 gånger inatt och badat i svett, en gång vaknade jag av att jag grät för att allt i min kropp gjorde så ont. Sommarförkylning när den är som värst! När jag blir sjuk så tappar jag alltid rösten också, så det är tyvärr väldigt avslöjande och inget jag kan dölja på till exempel jobb. Så efter samrådan har jag nu sjukanmält mig både idag och imorgon, så får vi se om jag kanske kan jobba lördag (hoppas!).


Jag är otroligt besviken på min kropp nu för jag har sett fram emot det här jobbet massor. Det är första jobbet jag skaffar själv utan kontakter och något jag faktiskt kämpat för att få. Det är också ett jobb som jag tror skulle passa mig väldigt bra då jag är kunnig och intresserad av mat. Det är inte ens pengarna som lockar, utan det är allt runtomkring det. Att ha klarat det själv liksom. Och så blir jag sjuk på introduktionen, det måste vara höjden av otur och dålig tajming. :(

Jakob ska opereras på Måndag så han går ändå lite på halvfart nu. Joggas, lär sig skrittmaskinen, rids ut lite och har en stor, helt fantastisk hage som han spenderar sina dagar i. Så det går ingen nöd på honom utan han får sin rörelse ändå! 


#1 - - JenniferDressage.se:

Krya på dig!

Svar: Tack ♡
Matilda Holmström

#2 - - Mimmi:

Usch vad jobbigt. Jag är likadan, varje gång jag börjar på nytt jobb blir jag sjuk inom en vecka, det är som att kroppen hämnas eller nåt... Krya på dig! :)

Svar: Visst är det typiskt?! Tack!
Matilda Holmström

#3 - - Caroline och unghästen Stina:

Nooo! Fast den här småknackiga inledningen kommer alla ha glömt om bara ett par veckor. Fattar dock ångesten. Totalt.

Till top