Listan är bestämd!

Jag har kommit fram till vilka hingstar som står på Wandas lista, men eftersom jag är på jobbet just nu får ni vänta lite med att veta. Vill såklart skriva ihop ett ordentligt inlägg med bilder, filmer och motivering!


Jobbade till tio igår, var hemma halv tolv. Är så sjukt mör idag, mycket för att jag stod och lade upp förrätter och desserter i typ 7 timmar. Det blir slitigt för min rygg. Så idag blir det i get gym, men jag ska trimma med Jakob i stället! Imorgon tänkte jag åka till Strömsholm, någon som ska dit? :)


Linnea i sadeln

När Jakob var helt ny för mig bad folk om att få se bilder på honom med en ryttare av normal längd i sadeln. Så Nu när Linnea rider honom så pass regelbundet  (en dag i veckan) har jag samlat på mig några bilder från det. För er som har missat det så ska Linnea hjälpa mig och göra första starterna med Jakob. Linnea är i alla fall 163 cm lång, och det här kanske ger er lite perspektiv på hur stor Jakob faktiskt är. Under mina 183 cm så ser han normal ut ;)Värme!

Har precis ridit dressyr på Jakob ute på ridbanan, första gången vi rider där och han skötte sig strålande! Han är mycket mindre titrig utomhus :) Och trots att det blåser som tusan tuffade han på som.om ingenting, lite skillnad mot Wanda som exploderar vid blåst ;) T-shirt hade jag också, för trots att det blåser är det varma vindar! Helt underbart faktiskt.Till top