Lastbilslunch

Sitter i min lastbil och äter min pastasallad i väntan på att Jakob ska torka till efter dagens lersanering ;) Vi rullar mot Eskilstuna om en timme, ska bli så kul!#1 - - Annika:

Hej Matilda!

Jag hittade din blogg när jag gjorde lite sökningar på Google inför ett hästköp och kom då in på inläggen du skrivit om de frieserkorsningarna du red ett tag. Efter det har jag fortsatt läsa din blogg och är verkligen så glad att jag hittade hit då jag känner igen mig oerhört i dig och dina inlägg då du skriver om din kamp mot psykisk ohälsa. Har själv bestämt mig för att försöka släppa krav och press och försöka ha roligt i stallet och med hästen.
På lördag ska jag hämta hem en frieserkorsning efter att ha varit utan egen häst i ungefär 2,5 år. Jag hade tänkt vänta med att skaffa häst tills jag var färdig med min utbildning men livet känns så tomt och meningslöst utan djur och jag har nu istället bestämt mig för att jag inte kan ignorera mitt välmående och mina drömmar. Sen jag började utbildningen har jag nästan bara legat på soffan och mått dåligt, samtidigt saknar jag mitt aktiva liv och tiden i stallet men det finns ingen motivation att åka och ta hand om andras hästar, så nu blir det äntligen en egen igen.

Gud vilken lång och osammanhängande kommentar det blev känner jag 😂 Men jag vill tacka dig för att du skriver om din psykiska ohälsa och hur du tampas med den, det är så spännande att följa dig och Jakob också nu när jag själv blir med frieser.

Till top