Pang bom - sjuk!

Igår var jag på introduktion på mitt nya jobb. Har fått sommarjobb i delikatessdisken på Ica Maxi, och om jag trivs hoppas jag att det kan leda till fast anställning :) En timme in i introduktionen började jag svettas kopiösa mängder samtidigt som jag började känna av min hals. Bet ihop och var med de 3.5 timmarna trots att jag hela tiden höll på att svimma och svetten bara rann. Idag är jag JÄTTESJUK. Hur galet är inte det?! Jag jobbar första passet imorgon och eftersom jag jobbar med öppna livsmedel så får jag inte vara sjuk på jobbet, så idag måste jag verkligen kurera mig... Har ni några tips?Godnattpussar med Jakob blev det igår efter jobbet i alla fall!

Wanda är dräktig!

Besökte Wanda igår och hon var smutsig och hade en del sår, men verkade må riktigt bra i sin stora hage med sin flock. Hon gick knappt att fånga, men väl inplockad njöt hon av rykten och alla godsaker hon fick. 


Idag konstaterades det att hon är dräktig med Zafferano! Wiho, första försöket :D Nästa koll är 12 Juni, så det är bara att fortsätta hoppas på att allt fortlöper lika smidigt.


Välbehövlig paus

Hej fina ni, vad gulliga många av er har varit som har skrivit till mig på olika sociala medier och frågat om bloggen ♡ Jag behövde en paus, då det startades en jävla shitstorm om mig på Ingrids blogg efter en välmenande kommentar från min sida. Jag kan ta skit om mig på min blogg, men jag mådde otroligt dåligt då det skrevs om mig på en annans sida. Det blev liksom dubbelt; personer som skrev om mig och en annan som lät det vara kvar. Dessutom lyckades de trycka på mina enda svagheter; Wandas bortlämnande och min hetsätning. Har dock pratat med Ingrid och allt är borttaget där av henne, inte bara jag som tyckte att det gick för långt. 


Jag vet faktiskt inte om jag vill fortsätta blogga. Det här med att alla kan vara anonyma gör att klimatet är så mycket hårdare än på till exempel Instagram. Men jag kände att jag var skyldig er en förklaring i alla fall. 

De här dagarna har jag hunnit med en hel del! Jag har fått sommarjobb på Ica Maxi i Enköping, Daniel och jag befinner oss i Uppsala på en hotellweekend, och Jakob tränar på fint. Han har fått operationstid den femte, så även den biten rullar på. 

Nu ska vi göra oss i ordning för frukostbuffén innan vi åker hem till Enköping igen. Vi hörs nog igen! ♡


Till top