Mysig helg!

Igår fick Jakob på sig sin sko och jag kunde äntligen sitta upp och rida ett pass på honom. Han var pigg, glad och ivrig på att jobba och ta i. Rullade på i galopp och kunde både korta och länga sprången, gjorde en del övergångar ned till skritt och tro det eller ej - påbörjan till piruettgalopp. Nu blir det ju mer som ett embryo till det, men i hörn och på volt provade jag att sätta mig tillbaka lite och bara tänka kortare språng och visst svarade han fint på det. Så i det lade jag på lite mer ytterskänkel och helt plötsligt satte han sig lite till och det där med piruetter kändes inte allt för långt borta. Bra styrketräning!
 
 
 
Idag var vi på hästloppisen och kollade. Jag lyckades fynda riktigt ordentligt. Ett Sprenger NovoContact bett för 600, två uppsättningar Eskadronpaddar för 40 (!!!) spänn, en uppsättning nya vita lindor från Mias för 170:- och en bok om föl och betäckning för 100:-. Är riktigt nöjd med detta!
 
 
 
Sedan åkte jag och Daniel och lunchfodrade hästarna i stallet. :)
 
 
#1 - - NORRSKEN EMMA:

så fiiin häst!

ha en fortsatt trevlig söndag
kramizz

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Härligt att du haft en bra helg! :)

#3 - - Birgitta:

Nu blir jag väl verbalt dödad :) men måste ändå fråga:

Du har inte funderat på att rycka manen "traditionellt".

Det ser jobbigt ut med allt detta hår?

När du fick bort allt hovskägg tycker jag att Jakob blev sååå mycket flottare.

Svar: Jo, det har jag. Men så länge han har fin man så får den vara kvar. Skulle den bli avskavd eller liknande får jag ta ett nytt beslut. Den är absolut inte jobbig, haha. :)
Matilda Holmström

#4 - - Caroline och unghästen Stina:

Alltså bettet. Grön av avund. De är ju så himla dyra nya. Slängde själv 1500 i sjön på ett som var en storlek för stort. Tycker iaf att de är helt fantastiska, så håller span efter begagnade 😉

Svar: Haha, jag hör av mig till dig om det inte skulle vara något för oss! ;)
Matilda Holmström

#5 - - Jessica/Nexa Foto-vinn en fotosession värd 4995 kr!:

Oj, han ser ut att gå i Nevves gamla hage, kan det stämma? :) Kul med fynd på loppisen, hade också tänkt åka dit men hade för mycket att göra med annat tyvärr, får bli nästa gång!

Svar: Det här jag faktiskt ingen aning om :)
Matilda Holmström

Till top