Tid på Ultuna

Kommer ni ihåg att Jakob skadade sig på ett bakben i somras och fick åka in till Ultuna för detta två gånger? En svullnad över senan som skrämde skiten ur mig rent ut sagt. Efter två ultraljud konstaterades bara hematom och att han eventuellt kommer få leva med en liten knöl på benet hela livet.


Knölen försvann nästan helt, men nu har den kommit tillbaka mer och dessutom fått som en liten skorpa på sig där det kom var ur ett hål. Han är inte öm, helt ohalt och känns väldigt fräsch. Men igår tyckte jag att svullnaden liksom vandrat nedåt och benet ser större ut även under det. Så nu har vi bokat tid på Ultuna på Måndag så hoppas jag att de faktiskt kan hitta något där inne och behandla det på något sätt. För att det är något där inne som stör är det inget snack om :o

Eftersom han är helt brydd av det och inte har ont eller så (vad jag kan se eller märka av) kommer han ridas nu tre dagar så jag visar honom i rider skick så att säga. Sen beroende på vad de gör på Ultuna, om de hittar något, så läggs träningen upp efter det. Skulle vi missa tävlingen 14:onde så är inte det hela världen liksom. Viktigare att få detta helt utrett! 


Till top