Längesedan...

Hej! Nu var det allt bra längesedan jag loggade in här. Måste väl erkänna att bloggsuget har försvunnit allt mer. Mycket för att jag inte kan skriva om det jag vill, för då sticker jag ut hakan för mycket vilket leder till för mycket skit mot mig. Jag orkar inte helt enkelt. Jag känner dock att jag har för mycket roligt dokumenterat här på bloggen, så att stänga ned den helt går inte heller för sig. Därför tänker jag att det får bli så mycket, eller lite, uppdatering som jag känner för.
 
Därför kör vi en liten sammanfattning om vad som har hänt!
 
Senast ni hörde från mig var jag på EM i Göteborg och såg fantastiska hästar, samt spenderade en hel del pengar på den stoa mässan som fanns där.
 
Wanda har flyttat till en mindre lösdrift, men flyttade lika snabbt tillbaka till Myrsjö igen. Hon ville tillbaka till fri tillgång på grovfoder och sin flock, då är det bara för mig att lyda och blunda för att hon har mugg (och såklart behandla det så gott det går).
 
Jakob är i full gång efter senaste operationen och känns ruskigt fin. Då kan ni gissa om jag blev förvånad när han helt plötsligt var diffust ojämn i traven i fredags. Dagen efter såg han bättre ut, klockren på raka spår osv, men att han liksom bet ifrån när han svängde till höger, på Söndagen tog jag hjälp av Sandra och hon stod på backen medan jag red igenom honom. Från att vara lite hackig till att bli mjuk och flytande i sina rörelser igen. Igår kollade hans Equiterapeut på honom och då var han helt ren även på böjt spår, och inga spänningar kunde hittas alls. Troligtvis en liten nackspärr eller liknande som behövdes mjukas upp och ridas igenom. Igårkväll var han toppenfin igen, så jag måste bara fortsätta tänka på att rida igenom honom någon centimeter till så att han inte hamnar i ett läga där han stelnar till. Så kanska han i sin tur kan tänka på att inte busa så mycket i hagen och halka omkring ;)
 
Det är väl ungefär där vi ligger till idag. Wanda är idag på dygn 123 i sin dräktighet, och jag hoppas att hon är fortsatt glad över att vara med sin flock. Jakob har träningar och tävlingar inplanerade i närtiden. På fredag ska vi rida för Ubbe Nordström (aka Piaff-Ubbe), och målet är att han piafferar till jul. Skämt åsido, men trampet kommer vara rätt enkelt för Jakob, så det är något jag kommer vilja jobba med ur styrketräningssynpunkt.
 
Nu tänkte jag skriva ihop ett inlägg om mål och önskningar som kommer upp här den närmaste framtiden!
 
 
Foto: Nexafoto @ Instagram, Jessica Eriksson.
Till top