Nervositet och tankar!

Hej på er! Jag har precis gått upp ur sängen och börjat med dagens plugg. Hade bara en litteraturlista som skulle med till min Dramatikanalys innan jag skulle skicka in den, så det är fixat och uppgiften är inlämnad. Skönt att vara klar med den lite tidigare då jag ska iväg på Söndag då den egentligen ska in. På Söndag ska vi nämligen, om dressyrgudarna är med oss, tävla!
 
Jag tycker verkligen att dessa starter i Lätt B är den största utmaning jag har ställts inför som tävlingsryttare. Inte de nationella klasserna på ponnyn, eller ens de allra första starterna jag gjorde i mitt liv, inte heller PSG på elitnivå. Nej, lokala Lätt B på orutinerad häst tar priset för svåraste tävlingarna. Visst är det intressant? Jakob är bussig och snäll, han är trygg i sig själv och jag litar på att han går fram överallt. Han litar på mig och jag tycker att vi har blivit ett bra team. Men det är verkligen svårridet när det kommer till program! Vi vinglar fram, dragläget är svårt att hitta (just nu blir han för pigg och hetsig, tidigare blev han tvärtom), vägarna känns ouppnåeliga (liksom det är volter ÖVERALLT?!). Ja, det är allmänt svårt samtidigt som han visar massor med kvalitet och jag har stor tilltro till att han kommer göra en fin säsong nästa år som sjuåring i lite svårare klasser.
 
Just nu känns programmen som en enda lång transportsträcka och det sätter verkligen krav på mig och min mentala styrka. Jag blir lätt distraherad och börjar tänka på annat när det blir så. Men jag ska verkligen försöka rida även transportsträckorna som rörelser, och tänka på att påbörja - genomföra - avsluta allting.
 
Jag är taggad, asnervös, livrädd och glad. Hoppas verkligen att vi kommer till start på Söndag!!
 
 
Första och enda starten hittills, April i år. Denna gång satsar jag på svarta stövlar också ;)
#1 - - Tanja:

Lycka till!

#2 - - Helen:

Jihoo, tävling! Lycka till!:)

Till top