Nyper mig i armen!

Har precis redigerat bilderna från dagens start, och jag får nypa mig i armen för Jakob ser verkligen helt fantastisk ut på vissa bilder. De visar vad som komma skall, och jag tycker mig allt se en häst för större klasser där! :D Dagens tävling gick ju, som ni redan vet, fantastiskt bra resultatmässigt. 69% och vinst.
 
Ritten flöt på helt utan missar, men Jakob blev vääääldigt het i galoppen så där kunde mina vägar varit bättre. Då blev han också lite kort i halsen, men inte bakom lod så det går ju åt rätt håll. I traven var han riktigt duktig, det enda som brister där är mellantraven där jag faktiskt bara åker med och låter honom vara. Finns ingen anledning till att pressa fram något som det för tillfället inte finns styrka till, så där fick vi 6 och 6.5 om jag inte minns fel. Men han fick även några åttor, någon 7.5 och flera sjuor! I skritten är det först mellanskritt, och sedan mellanskritt med längning av formen. Där sade jag ptroo så att Jakob inte skulle gå över till ökad skritt, och tyvärr ledde det till att vi fick en onödig sexa då domaren idag ville ha mer skritt. Jag som trodde jag var smart ;)
 
Jakob har skött sig helt exemplariskt. Det var en incident på framridningen med en häst som var helt galen och slängde av sin ryttare, sedan skenade den runt med sadeln under magen. Jakob stod still och kollade på galenskaperna, sedan kunde vi rida vidare då hästen var infångad. Det gick bra för alla inblandade. Men redan där var jag liksom nöjd med Jakob, han har världens bästa psyke och tog det hela med ro.
 
Även prisutdelningen tog han som en van pensionär ;) Hans första prisutdelning och ärevarv. Han förstod ingenting men njöt av applåderna. Galoppera ärevarv ville han helst inte så jag travade runt och klappade om honom, sedan tog vi galopp när han hade lust. Han försökte dessutom stanna uppe vid publiken och domarna, för han fick smak för applåderna och allt beröm han fick där, haha. Så skön :) Daniel har fotat hela dagen, så här kommer det några smakprov, en rejäl bildbomb kan ni vänta er senare!
 
 
 
 
#1 - - Cornelia:

Han ser verkligen superfin ut!

Svar: Kul att du tycker det!
Matilda Holmström

#2 - - Ellen:

H*lvete vilket ekipage! Så jädra snygga och duktiga. Blir så himla glad för din skull, grattis!

Svar: Men tack snälla Ellen, vad gullig du är ♡
Matilda Holmström

#3 - - Camilla:

Superroligt! Grattis :)

Svar: Ja, tack!!
Matilda Holmström

#4 - - Rackemarie:

Nu tycker jag du ska vara riktigt stolt över både din fina häst och dig själv!

Svar: Det är jag verkligen!
Matilda Holmström

#5 - - CamillaBergquist.se :

Så snyggt! Stort grattis!

Svar: Tack!!
Matilda Holmström

#6 - - M:

Alltså, jag måste få lov att säga, när jag hade kollat igenom alla fantastiska bilder från er tävling, så trodde jag att det var en relativt "hög" klass ni ställt upp i, ja åtminstone MSV C, om jag skulle gissat. Jag tycker nämligen alla bilderna "säger" MSV-klass!!! Fantastiskt fint helt enkelt.

Sedan insåg jag att Jakob precis kommit igång och börjat tävla, och är på LB-nivå - INTE många ekipage som ser såhär fina ut på LB-stadiet vill jag ju säga, och jag tror definitivt ni har en fantastisk framtid på tävlingsbanorna. Jag blev riktigt glad av att se alla fina foton, och en sådan underbar häst du har. Åhhh.... <3

All lycka till i fortsättningen!

Svar: Alltså det här är typ en av de finaste kommentarerna någonsin <3 Tack!!!!
Matilda Holmström

#7 - - Rebecca Adnell:

Satan vilken vacker häst!

Till top