Det sket sig

Dag två och hela planeringen fullkomligen sket sig. Jag åkte upp till stallet vid tio ich fixade allt åt Jakob. Jag skulle lunchfodra så jag passade på att mocka hage. Märkte snabbt att Jakob betedde sig konstigt så jag pratade med Bella som har Wanda och som är veterinär. För att göra en lång historia kort; Jakob står nu på Ultuna där han blivit behandlad för kolik. Vi tog det i ett tidigt stadie och veterinärerna verkade förhoppningsfulla om snabb återhämtning och att jag kan hämta hem honom redan imorgon. 

Nu är jag precis hemkommen, så jag tänkte ta ett bad. Hela min kropp gör ont av träningsvärk efter gårdagens yoga, och det här med träning dag 2 känns långt borta. Ska försöka pressa mig till att stretcha igenom kroppen innan läggdags i alla fall, så att kroppen får göra något vettigt idag. Sen har jag ju faktiskt tagit några kärror i Jakobs hage och gjort lite extragrejer i stallet så helt har kroppen inte fått vila. 

(null)

(null)

(null)

(null)

#1 - - Cornelia:

Åh nej! Skönt att du såg det tidigt, hoppas verkligen han återhämtar sig fort, kolik är en så läskig ”sjukdom”. Håller tummarna!

Svar: Tack snälla <3
Matilda Holmström

#2 - - Johanna:

Heja dig! Jag tänker att så länge man inte myglar med träningen är det inte dåligt. Sådana här saker kan man ju inte direkt förutse. Hoppas verkligen att han får komma hem imorgon och att han är pigg och glad då❤️

Svar: Nej, det är ju sånt som händer! Daniel skulle ju vara med på den här utmaningen men han har lyckats skada foten rejält så det blir nog lite lugnare för honom medan jag kör på. Sånt som händer! Tack :)
Matilda Holmström

Till top