Jakob är till salu

Ja, ni läste rätt. Efter många om och men har jag beslutat mig för att sälja Jakob. Detta för att han fysiskt aldrig kommer klara av att tävla de klasser som jag vill satsa mot. Jag har ju varit helt öppen med hans problem här på bloggen, och anledningen till att jag bestämmer mig för att sälja är på grund av hans flåsighet vid hårdare träning. Tester visar inget fel på honom, men det bär emot för mig att pressa honom för mycket då det ju inte kan vara skönt för honom. Han har ju haft en måttlig lungblödning till följd av denna ansträngningsproblematik. Detta är enligt veterinärerna inget farligt, men ett symptom som visar att han inte pallar med den träning jag vill göra. 
 
Därför säljs han till dig som vill ha en riktigt fin häst för lätta och möjligtvis medelsvåra klasser i dressyr. Du vill rida ut mycket, kanske träna trickträning och frihetsdressyr, och framförallt ha världens bästa vän alla dagar i veckan. Han är alltid snäll i all hantering, spelar ingen roll om han har vilat flera dagar - det är bara att hoppa upp och rida! Bussig ute, helt trafiksäker. Snäll att sko, klippa och lasta. Hanteras av alla. Helt enkelt en helt okomplicerad häst! Han rids med små hjälper och vill ha en positiv ryttare som är snabb med beröm. Han är tävlad några få gånger i LB dressyr med en vinst på 69%. Utbildad LA + skolor till MSV. Jättefin att tömköra!
 
Den 16:onde Augusti kollas han hos veterinär för eventuell pollenallergi. Skulle han vara allergisk kommer han behöva äta antihistaminer under pollenperioden. Detta får jag såklart återkomma om då jag vet mer! Kommer därför inte låta folk provrida förrän efter dessa tester är gjorda. Vill kunna lägga alla kort på bordet direkt! :) 
 
Är du seriöst intresserad kan du mejla mig på myrrhamatilda@live.se så berättar jag mer om vilka alternativ jag kan tänka mig för Jakob. 
 
https://nya.hastnet.se/listing_detail.php?hastid=1082925
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
#1 - - Cornelia:

Tungt, men klokt beslut. Så tråkigt att det blev såhär men inte roligt för varken dig eller Jakob som det är nu. Hoppas du hittar ett bra hem åt honom!

#2 - - Emma:

Så tråkigt, men helt klart ett klokt beslut av dig. Håller tummarna för att du hittar hans drömhem, och önskar att jag hade tid och pengar att köpa honom.. Han verkar så himla fin!

Till top