1 Januari 2018

Det pirrar i mig, jag bara känner det - 2018 är mitt år. Jag är motiverad, taggad, fokuserad och glad. Jag har verkligen haft några tunga år, jag känner ju det nu även om det kanske inte känts så allvarligt - ljusglimtarna har funnits. Men jag har varit deppig. Nu är jag glad, och jag har varit det ett tag. Jag känner mig på G.

Jag vet att man alltid säger så i början av ett nytt år, att det ska bli ett förändringarnas år och att det ska bli enbart till det positiva. Men aldrig någonsin har jag trott på det så mycket som jag gör idag. Nu är knoppen med mig och jag kommer äntligen kunna jobba med mig själv och inte mot mig själv. 

Denna känsla tar jag även med mig nu när jag öppnar upp bloggen igen. Jag har saknat en plattform att skriva på, att dela med mig på. Jag välkomnar er därför tillbaka in i mitt liv, jag hoppas att ni vill följa med mig på denna resa. Nu kör vi!


#1 - - Cornelia:

Jaaaa! Gillar verkligen att läsa din blogg, kastade mig hit när jag såg att du öppnat den igen :) ska bli kul att följa dig och dina hästar!

Till top