Inte tappat så mycket!

Kanske inte ens tappat något alls. Jag var ledsen över att missa så mycket av vinterträningen när vi precis började komma någonstans. Dels ledsen över att Jakob hade ont, såklart. Men också ledsen på ett själviskt sätt då jag ju såklart ville träna. Nu har ju Jakob börjat komme igång igen och ärligt talat så känns han toppen! Igår gjorde jag en förvänd galopp åt vardera hållen, en skänkelvikning åt vardera hållen och en sluta åt vardera hållen. Det kändes riktigt bra och han har nog inte tappt något! Visst hade vi kunnat komma längre på dessa två månader, men han är i alla fall inte sämre än vad han var då vi slutade träna. Det finns hopp för MSV C i sommar på Dyltas meeting :) 

(null)

Idag tränar vi för Åsa vilket ska bli jätteroligt! Finns ju massor för oss att jobba med även i skritten så det är dags att komma igång med att rida för tränare också :)

Just det, ni ska få se något häftigt! Efter en omgång med lasern så var knölen markant mindre. Riktigt coolt om detta funkar! Han får nästa behandling ikväll - smidigt med equiterapeut (och naprapat) i stallet! 

(null)

(null)

#1 - - Victoria:

Gud vilken snygg häst!!

Till top