Mot nygamla mål

2017 gick med facit i hand inte riktigt som jag hade tänkt mig. Med detta sagt menar jag absolut inte att året var dåligt, tvärtom har det varit väldigt mycket positivt med det. Men vissa mål har jag inte uppnått. Därför får de sättas igen! 

Av förklarliga skäl kom Jakob inte ut i högre klasser än Lätt B. Skitskador satte stopp för det och den träning jag hade velat göra med honom. Nu är jag nöjd med hans insatser på banorna ändå och jag tror mycket på honom bara vi får komma igång och träna igen. Bra uppbackning hemma från Emelie Änges och Åsa Nordström gör att det inte känns så långt bort med start i MSV även om jag inte har tränat så mycket som jag hade velat. 

Sedan har vi ju min träning. Flytten till Enköping i slutet av 2016 innebar ju också byte av gym, detta blev tyvärr till det sämre och motivationen försvann. Blev istället så att jag började gymma i Uppsala, men 6 mil till gymmet skapade inte direkt någon kontinuitet i gynnandet även om anläggningarna i stan var riktigt bra. Jag har dock varit aktiv ändå, men den där stora kroppsliga och fysiska förändringen kom inte. Denna tid har jag dock lagt ned på KBT för att förändra mitt ätbeteendet och detta har fungerat! Gårdagens födelsedag ledde ju till ett nytt gymkort på ett annat gym i Enköping och nu är jag motiverad till att ta tag i detta igen! Jag kan inte gå omkring och vänta på en eventuell överviktsoperation så jag kommer jobba med min kropp och med mig själv under tiden oavsett! Det är ju inte på några sätt säkert att jag skulle få operation så det känns bäst för mig att faktiskt sätta igång med detta själv under tiden :) 

Med detta sagt är det dags för mig att starta dagen med frukost och sen ett träningspass på nya gymmet. Är så taggad :D

(null)

#1 - - Anonym:

Snälla kan du inte berätta hur du jobbat med ätbeteendet? :)

Svar: Rekommenderar dig att läsa böcker i ännet. https://www.adlibris.com/se/bok/att-overvinna-hetsatning-ett-vetenskapligt-utvarderat-9789127818170 jag läste den och följer programmet! Hetsäter inte alls längre, men överäter ibland. Det är dock inte samma sak :)
Matilda Holmström

Till top