Träning och samarbete!

Vilken solig och fin dag vi har haft i Enköping idag, verkligen jätteskönt! Jakob har tränat för Emelie Änges på eftermiddagen. Det är lite klurigt att rida nu då han inte kan ställa igenom till höger, men det påminner mig bara om att använda benen mer i ridningen. Han har även fått vårkänslor och är lite väl pigg i vissa lägen. Taktar och smygökar farten. Men utöver detta är jag mycket nöjd med passet. Jag fick bra hjälp, han gjorde fin förvänd galopp och vi kunde komma igenom några snäpp till gällande att gå undan högerskänkeln ;)
 
Åkte sedan ut till Wanda och borstade henne. Nu är hon riktigt stor! Juvren börjar fyllas ut ordentligt och hon är slapp runt svansen. Drygt två veckor kvar till planerad fölning, får se hur lång tid hon går! På tal om Wanda så kommer jag inleda ett samarbete med ett ungt företag som verkligen är i framkant med ny teknik gällande övervakning av häst. Mer om detta när allt är klart! Men om ni redan nu undrar om kameran jag använder till Wanda så får ni gärna kommentera, så svarar jag på de frågor jag kan!
 
Wanda blev lite friserad idag också. Hon njöt verkligen av uppmärksamheten :)
 
 
#1 - - Bella:

kommer Wanda betäckas i år igen? :)

Svar: Jajamän!
Matilda Holmström

#2 - - ANna:

Hej! Rider du inte för Ubbe eller Åsa längre? :)

Svar: Nej, jag är så nöjd med Emelie. Det räcker gott och väl i nuläget :)
Matilda Holmström

#3 - - Freia:

Åh vad roligt att Wanda ska betäckas igen! :D Har du bestämt med vilken hingst?

Svar: Oj, har några kandidater men ingen som är bestämd än. Vill först se vad som kommer ut så jag får ett litet hum om vad hon lämnar också 😃
Matilda Holmström

Till top