Wanda behöver flytta...

Jag fick ett tråkigt besked idag. Stallet där Wanda och Wivvi bor ska lägga ned sin verksamhet, så de måste flytta. Wivvi har redan fått plats på en lösdrift, så det är Wanda som är den som hamnar i kläm här. Hon är dräktig och det känns ärligt talat skit att behöva flytta henne i detta läge. Skulle jag inte hitta något får hon stå i Jakobs box ett tag, så får vi se vad som händer under tiden. Men det skulle innebära ytterligare en flytt närmare inpå fölning. Det vill jag undvika. 

Därför tänkte jag nu kolla med er om ni vet något ställe som skulle kunna ta emot henne! Helst på box, men lösdrift är okej förutsatt att hon får kläder efter väder och god omvårdnad. Jag vill inte att hon släpps vind för våg i en hage liksom. Fullservice, och kunskap kring avel och fölningar! Helst kring Enköping, men jag är ändå beredd att flytta henne en bit förutsatt att hon får det absolut bästa hemmet man kan tänka sig. 

Jag har kollat med Nådhammar och Ekeby, de har fullt. Vet ni något? 

(null)

(null)

Löpträning

Jag kom precis in från min första löprunda på två år, och det var så skönt! Visst gör det ont lite här och var, det är ändå rätt många kilo extra jag bär på. Men ändå känner jag mig så nöjd i min kropp. Och det är som att jag hittar tillbaka till mig själv, och den tjejen jag identifierar mig med. Träning har verkligen den effekten, ens självkänsla höjs markant! 

Tänkte bara säga att jag ska satsa på att springa något lopp i vår! Typ fem kilometer! Bara för att ha ett bra delmål att jobba mot. Nu ska jag äta upp min propud - eftermiddagsmellisen. Därefter blir det plugg resten av eftermiddagen och kvällen 💪🏻

(null)

Ännu en fotbild 😂 Ska kolla upp löparskor med brodd för att kunna springa ute även i vinter!

Går och går och går

Jag har äntligen hittat tillbaka till glädjen i att promenera! När jag bodde i Uppsala kunde jag bara ute och gå flera gånger om dagen. Men den vanan försvann när jag flyttade till Enköping. Men nu har jag börjar ta mig ut mer och mer, och jag börjar hitta olika långa rundor som jag trivs med. Nu känner jag att det är bland det bästa jag vet. Antingen att gå med en kompis eller med Daniel, eller som nyss; med en bra bok i lurarna. Fy, så jag har saknat detta! Och det känns allt lättare också. 

Jag har som mål att gå 10.000 steg om dagen, och mina promenader bidrar bra till det målet. Vissa dagar både gymmar och promenerar jag. Ich på vilodagarna är det enbart promenad som gäller. Och jag gör det med ren glädje. Det är så himla skönt! Jag har faktiskt rört på mig så mycket på senaste tiden att jag verkar ha överbelastat en muskel i låret. Gluteus medius, den muskeln som för benet uppåt - framåt. Men det känns bara som en märklig träningsvärk, och är ett bevis på att jag måste bli lättare för att minska belastningen på min kropp. Det stör mig inte, men jag får vara lite försiktig på gymmet med just den rörelsen :) 

(null)

Vinterkängor och snö idag!
Till top