Studsboll!

Wanda och Wivvi har fått rykt, godis och träning idag. Wanda sköter sig ju alltid bra, medan Wivvi har en tendens att vara mer rebellisk ;) Men idag är jag så otroligt stolt över henne. Hon leddes runt på olika ställen på gården, väntar på mig så att jag hela tiden är bredvid henne, stannar innan dörröppningar för att vänta på mig - otroligt duktig. Gått bra att kratsa alla hovar och den biten också.
 
Vi lät i alla fall tjejerna busa på banan, och som alltid är det hysteriskt roligt enligt Wivvi. Så pass att min systemkamera inte ens hängde med, men bjuder på bilderna ändå! De gav mig att stort leende :)
 
 
 
Avslutar med Wivvis första piruett? ;)
#1 - - Sätilaryttaren.se:

Vad stor hon har blivit! Det känns om hon har vuxit hur mycket som helst sen du la upp bilder på henne senast. Hur hög är hon nu? =)

Svar: Jo, hon har byggt på sig rejält och är inne i en växtfas just nu verkar det som. Vet inte hur hög hon är, men det känns onekligen som att hon kommer bli stor. Samtidigt tycker jag att hon är liten, då stallets andra föl är helt enormt (typ dinosaurie 😂). Jag hoppas iaf att hon fortsätter växa på sig till en stor och ståtlig tjej, så jag kan behålla henne till mig!
Matilda Holmström

#2 - - Tanja:

Så fina! <3

#3 - - Stina:

Är hästarna uppstallade på natten eller går de ute dygnet runt? Hur resonerar du kring de olika alternativen?

Svar: De är uppstallade på natten, med lång tid ute om dagarna. Jag är lite kluven till bägge alternativen. Wanda är ju en riktig fjant när det kommer till väder, och hade behövt täcke ute om nätterna för att klara det. Det blir en risk för Wivvi, hon kan fastna i täcket osv. MEN när Wivvi är ordentligt avvand kommer hon flytta till en lösdrift och gå ute 24/7 med massor kompisar. Detta för att jag anser att en (ung)häst SKA vara ute så mycket som möjligt. Hade Wanda haft den uppväxten så hade hon nog funkat mycket bättre utomhus också. Som en parentes kan jag ju tillägga att jag flera gånger sökt en lösdrift till Jakob, men inte hittat en där det enbart ges torrhö. Han hade älskat att vara ute 24/7, och hade mått så bra av det. Jag tror helt enkelt på individanpssning!
Matilda Holmström

Till top