Vad händer med Wanda

För ungefär 3 veckor sedan fattade jag beslutet att inte spruta Wanda något mer. Hon kommer gå till avel, och då kommer hon få ett nytt syfte i livet. Jag har valt att låna ut henne för det känns otänkbart för mig att sälja henne. Och jag har givetvis haft en hel del intresserade som har hört av sig. Ett sånt här sto växer verkligen inte på träd, så det är ju en fantastisk chans för alla inblandade.
 
En kvinna har varit ut och kollat på Wanda, och där kan vi verkligen ha ett fint samarbete på G. Men eftersom ingenting är klart väljer jag att ej skriva mer om det förrän jag vet mer. Det som är relevant är att Wanda pensioneras nu. Jag klarar ej av att rida henne seriöst när jag vet hur hon ser ut inne i leden, och att spruta henne såhär ofta går emot allt jag står för. Så jag har valt att sätta stopp.
 
Medan vi väntar på betäckningssäsong kommer jag jogga henne och hålla henne mjuk, pigg och glad. Dessutom agerar hon läromästare till Sandra och nu även Jennfier. De får känna på lite svårare rörelser utan att någon press sätts på Wanda. På så sätt får även W den uppskattningen som hon förtjänar.
 
Det känns så sjukt att denna resan är över nu, men förhoppningsvis (troligtvis) väntar en fin karriär i avelsboxen nu.
 
 
Till top