Yoga

För att tänka på annat och samtidigt stärka min kropp så har jag börjat med yoga. Har tänkt på detta länge, men nu slog jag slag i saken och har gjort några pass. Wow säger jag bara, vilket fantastiskt träningssätt! Än så länge söker jag upp klipp på Youtube då jag inte riktigt har råd att köpa "gymkort" (vad kallar man det?), dessutom har jag inte lust att göra bort mig inför alla andra. Så jag har börjat så smått här hemma, men är redan frälst!
 
Jag har ju länge gått hos olika naprapater på grund av smärta i framförallt min ländrygg och mina axlar/nacke. Visst har det känts som att många spänningar har släppt där och då, men det har hela tiden känts temporärt. Det blir väldigt dyrt att hålla på så i längden. Så gissa om jag blev förvånad när jag fick en ännu mer avslappnad och genomarbetad känsla efter en timmes yoga? Visst har jag konstant träningsvärk, men det vanliga obehaget gör sig inte alls lika påmint längre!
 
Mina största problemområden är ländryggen, höfter och bäcken. HÄR finns det ett superbra pass just för det, som jag har gjort och som faktiskt fick mig att känna mig som en ny människa. Kan absolut tipsa om att kolla deolika passen på youtube innan man signar upp sig på något som man inte vet kommer vara roligt i längden. Jag tror att vi ryttare har ganska bra kroppskontroll, så det fungerar alldeles utmärkt att träna hemifrån!
 
Till top