Presentation av Drossana!

 
 
Drossana eller Dockan som hon kallas till vardags och här på bloggen är ett sto född 2003 i Tyskland. Hon är Hannoveranare e. Drosselklang II och ue. Sidney. Hon är 173 cm i mankhöjd och en riktig liten prinsessa!
Dockan har ett ganska brokigt förflutet och har varit med om massor saker i sitt liv. Hon såldes för massor pengar på auktion som femåring. Hon har sedan hunnit med att tävla internationell hoppning upp till 1.50m. Satsningen gjordes för snabbt och hårt och hennes kropp och knopp pallade inte med. Såldes sedan och utbildades inom dressyr i Sverige. Hon gör alla rörelser upp till svår dressyr (byter i serier, trampar, piruetter, osv) men behöver mer styrka, därför kommer det bli massor grundjobb med henne. Hon blev sedan oförklarligt halt och dömdes ut, hennes nuvarande ägare kunde köpa henne och tog en stor chansning i och med detta. Sedan hittades en elak hovblöld som gömde sig hela tiden. Nu är Dockan helt frisk, men hon har såklart sina små egenheter. Och hon vill inte hoppa mer, hon tycker inte att det är kul längre. Därför ska hon nu gå dressyr (vilket jag såklart är glad över).
Hon ska få leva ett prinsessliv hos mig med massor pyssel, kärlek och godis. Jag hoppas verkligen att hon kommer trivas och att vi får en rolig tid tillsammans!
Till top