Bra tänk i träningen!

Jag har kommit in i ett sjukt bra tänk gällande träningen nu! Jag resonerar helt enkelt på precis samma sätt som jag har resonerat kring mina hästars träning. Jag tränar olika muskelgrupper varje pass, vill inte vara där och nöta för mycket. Så har jag dessutom det jag skulle vilja kalla för "joggingdagar" då jag bara tränar cardio och smidighet.
 
Wanda gick ju till exempel jogging - hårdare träning - mellanpass - jogging - uteritt (typ, inte mer än tre dagars träning). Så jag tänker helt enkelt att det ska gå lite i vågor, samt lägger in lite fler återhämtningspass. Dessutom väljer jag att vara lite tuffare på mig själv i veckorna, men på helgerna är det faktiskt okej om jag ligger kvar i sängen och drar mig lite, hoppar frukosten och äter brunch istället, osv. Ens liv kan inte bara vara uppbyggt bland en massor regler och "lagar". Tror stenhårt på det sjuksköterskan sa om att det bästa är att gå all in på "lagom".
 
Mindre tuffa krav på mig själv har lett till att smärtorna i bröstet har slutat, och jag känner mig mycket mer tillfreds nu!
 
 
Till top