I strålkastarnas sken...

Nja, riktigt så glamoröst som det låter var det inte. Men jag red Jakob ute på banan i mörkret igår. Tyvärr så är det ju fruset överallt, och på banan är det både knöligt och isigt. Men ett litet pass i skritt fick det bli, då vi även tränade på uppsittningar och att man ska stå still tills jag säger åt honom att gå ;)


Han var mycket duktig med uppsittningarna och han var även väldigt snäll och otittig trots mörkret. Banan ligger uppe vid skogen, och det är mycket vilt där så vi hade nog lite publik, haha. Vad som var mest glädjande var att han har lärt sig att rygga! Eller ja, jag har lärt honom det! All tömkörning har givit resultat och nu gör han det jätteduktigt även när jag sitter på - så kul! Även sidförande skänkel har börjat fungera bra, så nu kollar jag efter tävlingar som både har LB och LA framåt Maj!

På Torsdag rider vi första träningen för Karin Öljemark. Igår bestämde jag mig för att tävla för Strömsholm även i år. Jakob har löst sin licens. Jag har tittat ut första tävlingen. Nu händer det! Någon som vet ifall det anordnas någon pay&ride i närheten av Enköping framöver?


Till top