Fredag!

Godmorgon :) Idag har jag en mysig dag planerad. Jag och Daniel ska åka till Wanda och ta hand om henne på betet. Sedan ikväll åker vi till mina föräldrar som ska bjuda på mat. Lyxigt med en väldigt duktig kock i familjen. Ikväll blir det bland annat hummersallad! 


Jakob har medryttare idag, och eftersom hon ställer upp så mycket med in- och utsläpp så får hon låna Jakob imorgon också. Så för honom blir det två uteritter på raken. Igår red jag honom ute på banan och avslutade med skritt på grusväg tillsammans med hans kompis Vips. Han kändes fin men lite mer tveksam bjudning ute i värmen mot hur han blir inne i det svala ridhuset. Jag fick rida på en del framåt och fånga upp energin i handen innan vi hittade en ärlig bjudning och kunde rida lugnare ur det. Ett bra joggingpass helt enkelt!

Eftersommjag blir utan ridning idag ska jag träna också. Det blir inte så mycket gym just nu för gymmet i Enköping har tydligen stängt över sommaren... Och att åka till Uppsala för att gymma är inte så bra för bensinräkningen. Så jag tränar på här hemma. Tråkigt bara när man betalar 500 spänn i månaden, så stänger de igen hemmagymmet utan någon information om det :/  Men jag jobbar på här hemma, så det blir nog bra ändå.

Nu ska jag starta den här dagen! Hörs senare med bilder på Wanda (Om jag får tag på henne) :)


#1 - - Evelina:

Gymmar du på actic? Isf får du en månad "gratis" eftersom de har stängt 4v på sommaren. Du betalar alltså för 12 men avtalet gäller 13mån, så var det iafl när jag jobbade där. :)

Svar: Jag har kort på alla Actic i hela sverige, så för mig blir det inte så. D var i kontakt med dem och de menade på att medlemsavgiften var billigare just i Enköping på grund av detta. Jag betalar dock fullpris trots att jag angett Enköping som mitt hemmagym. Det känns jättetråkigt, och när det är dags för nytt gymkort blir det inte Actic, tyvärr.
Matilda Holmström

Till top