Jakob söker ny medryttare

Då min nuvarande duktiga medryttare ska flytta i årsskiftet börjar jag redan nu söka efter en ny passande medryttare till min underbara valack. Jakob är en sexårig frieservalack, 173 cm hög (men upplevs inte så stor att rida). Han är världens härligaste häst, rolig, snäll, vänlig och kärleksfull. Han älskar att bli ompysslad och är en riktig gentleman samtidigt som han alltid får en att skratta. Han är utbildad LA mot MSV C, tävlad fåtal gånger och nu senast vann han LB:2 på 69%. Även hoppat Pay & Jump!

Jag söker dig som vill rida ut och träna lättare hoppning 1-2 dagar i veckan. Du är ansvarsfull men tycker samtidigt om att busa till det med hästen. Då jag är (en 24-årig) dressyrtant tycker jag att Jakob förtjänar en lekryttare i sitt liv.

Du får möjlighet att hoppträna på lättare nivå (Jakob hoppar gärna men är inte världens talang), fungerar det bra kör jag er gärna på Pay & Jump också! Du får också möjligheten att rida ut på en av världens snällaste och vackraste hästar. Han är trygg ute, och man känner sig kunglig när man sitter på hans rygg :) Dessutom hjälper jag dig med en dressyrträning i månaden för att se så att allt går åt rätt håll med er utveckling.

I gengäld vill jag inte ha betalt i pengar, men du som medryttare får då hjälpa mig med 2-4 stallpass i månaden. Då handlar det om att ta in eller ut gårdens hästar. Detta är förutsättningen för att samarbetet ska fungera (samt att ni klickar som ekipage såklart!).

Jakob står på en anläggning 2 km från Enköpings C. Det går buss som stannar precis utanför stallet. Anläggningen har isolerat ridhus, ridbana, anlagd ridväg (samt flera ridvägar i området). Hopptränare finns på gården.

Kontrakt kommer att skrivas för allas säkerhet. Jag vill inte ha några mejlvänner. Och jag ser helst att du är intresserad av att provrida Jakob, inte bara provrida för att du är nyfiken på att rida frieser (detta har dessvärre hänt).

Önskar mig svar via mejl först, där du berättar mer om dig själv som ryttare och person. Du behöver inte vara världsmästare för att passa Jakob, det handlar mest om att det ska stämma mellan oss tre så att vi kan få ett så bra samarbete som möjligt. Nuvarande medryttare har ridit Jakob i snart ett år och det har gått väldigt bra!


Foton från bla. Nexafoto.se - Jessica Eriksson.


Mejla mig på myrrhamatilda@live.se eller lämna en kommentar med din mejl i så hörs vi där!

#1 - - Anonym:

Hur hittar man en bra medryttare som inte ger upp direkt och som är en vettig hästmänniska? Känns så svårt att hitta någon... :(

Svar: Jag vet faktiskt inte.. har haft otur med såna också. Men Linn är fantastisk, önskar att hon ville stanna kvar i staden..
Matilda Holmström

Till top