Tydlig målsättning

Jag har fått en riktig nytändning tack vare Viktväktarna! På tre veckor har jag gått ned 3.2 kilo, och jag har bestämt mig för att lägga in en högre växel. Varför? Jo, för jag och Jakob ska tävla MSV C om två månader! Dyltabruks meeting i månadsskiftet Juni/Juli har varit min favorittävling med Wanda. Bra stallar, bra klasser, bra funktionärer, bra boende och en lugn tävlingsplats. Så jag kände att nu var det dags att komma fram från vårt gömsle och faktiskt åka dit med Jakob!
 
Jag har ju tidigare sagt att jag vill gå ned i vikt innan jag startar honom, men det verkar jag ju klara av att göra nu. Så nu tänkte jag helt enkelt fortsätta med Viktväktarna, se till att gymma ordentligt för att stärka upp min kropp, samt träna extra mycket med Jakob (utan att slita ut honom givetvis). Mitt största mål med min egen träning är att komma i mina gamla ridbyxor. Jag var ingen sticka då, så det känns inte som något osunt mål!
 
Varför MSV C med Jakob då? Helt enkelt för att jag tror att han lämpar sig bättre i lite högre klasser på grund av sin halsansättning. Blir säkert någon LA där också, men jag tror att han kommer göra sig bättre i klasser som kräver lite mer samling! Vi tränar ju redan på allt som ingår i de programmen, det enda som faktiskt känns svårt är den förvända galoppen för där blir han så sjukt het. Men det känns absolut inte som någon omöjlighet! Sedan kanske vi inte snackar 70% på tävling, men det kan vara kul att testa bara!
 
 
 
Någon som ska sälja sitt sadelskåp? Skriv en kommentar så hör jag av mig!
Till top