#1 - - Birgitta:

Man ska göra det som känns rätt.
Påminner om då jag ville sälja ett sto jag ägt i 9 år.
Hon hade ett tungfel (lång historia) som gjorde dressyrtävlande svårt.
Första gången jag annonserade ut henne sa min dåvarande sambo ”det hörs lång väg att du inte vill sälja” och jag avbokade också en planerad provridning i sista minuten.
Jag var inte redo då men blev det senare och det blev en bra försäljning i sinom tid.
Du får se hur det slutar för dig Matilda.

#2 - - Emma:

Jag hoppas att vilket du än väljer i slutänden, kommer att vara det som känns rätt i hjärtat. Det är oerhört svårt att skiljas från sin häst, och kanske framförallt när man som i ditt fall inte är alldeles, alldeles 100%-igt tvungen heller. Han ser verkligen fantastisk ut din Jakob, det har jag alltid tyckt. En sådan som man uppriktig sagt blir alldeles avundsjuk av se ;-) Och din fölunge är som sagt också en riktigt vacker liten häst!

Svar: Ja, han är onekligen en eye catcher, min Jakob!
Matilda Holmström

#3 - - Johanna:

Det tror jag är ett hälsosamt beslut! Wivvi kommer fylla rummet Jakob kanske inte kan fylla. Vi håller ju på med den här sporten för att vi älskar både den och våra fyrbenta vänner, så jag tror att det verkligen är en sport man mår bäst av att utöva med hjärtat som kompass. Annars är det ju inte värt det!

Svar: <3 <3
Matilda Holmström

#4 - - A.J:

Skulle du kunna låna ut honom på foder? Kanske i samma stall eller i närheten. Hitta en egen foderhäst som du kan tävla och utvecklas med (du är ju duktig och flera uppfödare skulle säkert vilja ha hjälp att få upp en häst i klasserna för att öka värdet). Du skulle kunna tävla foderhästen under tiden Wivvi växer tills sig och när hon är redo att börja ridas kan du ta hem Jakob igen och ha som sällskapsfarbror åt Wivvi.

Svar: Absolut inte foder, den gör jag aldrig om igen 🤦🏼‍♀️😅
Matilda Holmström

#5 - - Katarina:

Kram! Det är svårt sånt här, Murre är ju inte riktigt allt jag tänkt heller som också drömde om att träna och tävla (även om det mer är på typ lägsta nivå ..). Jag hoppas det blir bra för oss båda, oavsett hur det blir.

#6 - - Frida:

Det finns en tid för allt, din tid kommer igen på något sätt om inte med Jakob så med en annan häst. Jakob har väl egentligen den kapacitet du vill ha men hans hälsa är det som satt stopp för er? Har ju inte hela bilden men det kan ju vara så att du hittar ett sätt så att han fungerar ändå, vet många hästar som haft stora problem med diverse saker men med anpassning och lite tid så har man hittat ett sätt att träna och tävla ändå. Vad du än bestämmer dig för så blir det nog bra till slut.

Svar: Ja, kapacitet finns det så det räcker och blir över. Det är nog detta som gör det extra retligt. Men som du säger, det kanske går att lösa. Och bråttom har vi verkligen inte!
Matilda Holmström

#7 - - Sätilaryttaren.se:

❤❤

Till top