Smutsig tös

(null)

(null)


Hälsade på Wivvi idag och det är en lugn och harmomisl flock hon går i nu. En i gänget och får äta och sova ihop med alla andra! Jag borstade bort lite smuts och lera, samt lyfte alla hovar och allt fungerade galant. Mer än så behöver hon inte göra, nu ska hon bara gå på tillväxt och leka med jämnåriga! Så kommer jag någon gång i veckan och ojat mig över att hennes svans är mer brun än blond pga smuts 😂 Världens mysigaste, finaste lilla flicka är hon i alla fall och det värmer så att se henne såhär nöjd och tillfreds ❤️ Vikterpäls börjar hon få också, och med den verkar det följa prickar i olika färger. Mycket spännande färg på denna lilla!
#1 - - Ellen - tävlingsryttare :

Så härligt att det går bra för henne. Hon är så vacker med sin fina färg.

#2 - - Anonym:

Hej! Jag läste din blogg för många år sedan och tittade in nu igen, eftersom jag inte följt dig på länge så blev jag nyfiken - på vilket sätt är din dressyr alternativ? Har du ändrat din ridning under åren? (När jag följde dig red du och tävlade ’vanlig’ dressyr med Warum Ich :) hoppas allt är fint, kul att se att du fortfarande håller på med hästar!

Svar: Välkommen tillbaka :) Jag har frångått den vanliga dressyren, ifrågasätter ”vanlig” träning och försöker hitta mer etiskt riktigt träning av hästen. Min frieser är alldeles för smart för att till 100% uppskatta vanlig dressyrträning, så jag har börjat lägga in mer we-inspirerade övningar för att möta hans behov. 2019 kommer innebära stora förändringar, där ett av målen är att börja träna WE på riktigt för tränare!
Matilda Holmström

Till top