Stor uppdatering!

Mitt i allt kaos med Jakob så har vi ju som sagt flyttat honom ut till Wanda och Wivvi. Till Wivvis glädje och Wandas förtret. Wanda gillar INTE killar, och speciellt inte Jakob, och absolut inte när hon är dräktig ;) Men det får hon leva med! Vi har hunnit fotografera Wivvi vid ett tillfälle, samt filmat henne - hon är otroligt fin!!! Jag är helt tagen av henne! Bara se på detta:
 
 
 
 
Jakob är nu helt symptomfri. Han käkar antihistaminer och blir förmodligen hjälpt av dessa, samt det stora regnoväder som drog över oss (välbehövligt!!). Han tränar kortare pass, dels för att vänja sig vid det nya underlaget, och dels för att han ju faktiskt har vilat en längre period. Han känns fin. Men jag ser nu på dessa bilder att det stora knästödet kanske inte blev så bra för mina långa överskänklar. Det känns bra när jag rider, men jag trycks helt klart tillbaka med benet. Detta är dock något jag kan ändra när jag vill!
 
 
 
Mitt i alla dessa bilder så kan jag ju passa på att säga att min höst, och mina framtida två år har stuvats om rejält. Jag blev nämligen antagen till utbildningen till medicinsk sekreterare i Uppsala! Så det kommer innebära en hel del pendlande för mig, därför kollar jag lite smått efter stallplats åt Jakob utefter rutten Enköping - Uppsala till hösten. Nu i sommar ska han bara vara på sommarkollo och rehabiliteras. Men förhoppningen är ju att han faktiskt blir fullt återställd och okej att jobba vidare med. Jag vill helst slippa 20 mil i bil om dagen, så hojta till om ni vet något bra! :)
 
#1 - - Jenny:

Wow så snygg han är! Du rider honom verkligen fint! :)

Svar: Men tack!
Matilda Holmström

#2 - - Sätilaryttaren.se:

Jakob är riktigt stilig i sin halvlånga man! :)

Svar: Visst är han? :D
Matilda Holmström

#3 - - Frida:

Härligt att det går på rätt håll med Jakob! Och grattis till utbildningen, du kommer bli efterfrågad. Var färdig medicinsk sekretare 2016, hade 8 jobb att välja och då hade jag inte en sökt hälften av jobben som låg ute. Det är ett roligt yrke utan att det är för mkt stress och jag tycker inte heller att det är ett jobb som man "tar med sig hem" utan jag kan släppa jobbet för det mesta vilket jag mår mkt bättre av. Lycka till med utbildningen och säg till om du undrar över ngt.

Svar: Men åh, det låter ju perfekt! Är så taggad på att utbilda mig för att faktiskt bli ngt. Litteraturvetenskap är kul, men trots att jag har en högskoleexamen i det nu så är det inte direkt enkelt för mig att få jobb 😂
Matilda Holmström

#4 - - Ellen:

Så fin han är! Och fölisen med såklart, hon är bedårande.

Svar: :D
Matilda Holmström

Till top