Börjat simma

Mitt gymkort gick ut nyss, och istället för att direkt lösa ett nytt så kände jag att det var dags för något nytt. Jag känner nämligen att jag har suttit fast i samma saker på gymmet, och utvecklingen har ju bevisligen varit minimal under väldigt lång tid. Det senaste har jag jobbat mycket mer med kroppsviktsövningar och de känner jag tar bättre och gör mig smidigare. Men för att göra dessa behöver jag inget gym. Det enda jag kan sakna med gymmet är möjligheten till bra konditionsträning, speciellt nu när det är isgata i hela staden och man knappt kan ta sig till bilen. Så jag kände att det var dags att skaffa badkort! 

Jag löste ett tremånaderskort i det lokala badhuset, det kostade 300 spänn, och känns i nuläget mycket mer värt än ett gymkort för 400 spänn i månaden. Nu kommer ju jag dock bli sjukskriven en månad efter operationen, men tänker att jag simmar på varje dag till den, och fortsätter så fort jag kan efteråt. Blev ändå billigare än ett klippkort för 10 gånger 😁

Såg utmaningen att träna 100 pass innan midsommar, så jag tänkte haka på den också. Idag betade jag av mitt andra pass i simhallen, och jag tror nog det ska gå att lösa 100 pass innan midsommar! Haka på om ni vill! Det kan ju vara allt från promenad till styrketräning. Jag kommer dock inte räkna in tömkörning osv med Jakob, bara hårdare dressyrpass. Och ja, jag längtar till jag är ytterligare några kilon lättare och fit for fight efter operationen, så jag kan köra igång med dressyren igen!

(null)

Till top