Sista rycket

Nu är det verkligen nedräkning för min operation! Idag har jag mitt inskrivningssamtal på Akademiska och om allt går vägen så rullas jag in för operation på tisdag 😱 Det innebär att det också är nedräkning tills jag kan börja rida igen! 😍 Visst blir det en viss sjukskrivning efteråt, men när jag är tillbaka efter den kommer det kännas avsevärt lättare för både mig och Jakob! Längtar otroligt mycket. 

Jag har gjort en lista med förslag på belöningar för varje -10 kilo. Tänkte dock att det inte skadar med mer förslag, så tänkte be er om lite tips! Det jag har skrivit upp är bio, tapasrestaurang, ansiktsbehandling, inhandlande av ny garderob, dressyrträning, tandblekning, massage, trampolinpark, tivoli. Kom gärna med fler förslag, men om det är matrelaterat måste det passa min minimage! 😁 Det är snart dags för första belöningen, vågen visar -6 kilo nu!

(null)

#1 - - Jannike:

fotvård? Frisörbesök, matlagningskurs

Svar: De två första - toppen! Laga mat kan jag redan iom min pappa som är kock och har lärt upp mig 😁
Matilda Holmström

#2 - - Jossan:

Jag hade gått till frissören. Gör jag alltid vid en nystart! Något jag gjorde nyss som kändes lite lyxigt var att kasta allt gammalt smink och ansiktsprodukter. Sen bokade jag tid för rådgivning och köpa nya, bra produkter! Allt från rengöring till ny mascara osv. Sminkar mig inte mycket men just därför kändes det bra att de få saker jag ändå har är av kvalitet! Även hygienmässigt, visst smink hade säker legat i sminkväskan i 10 år!

Svar: Supertips!! Frisör blir det i framtiden. Tyvärr vanligt att man tappar väldigt mycket hår efter denna operation/snabb viktnedgång. Så kommer behöva hitta på ngt med mitt hår sen! 😁
Matilda Holmström

#3 - - Frida:

Ngn typ av skönhetsbehandling eller frisörbesök kan ju vara nice. Om man vill vara lite snålare kan man ju t ex unna sig en spadag hemma med ansiktsmask, fixa fötterna, inpackning osv. En skön härlig kväll i soffan med seriemaraton är ju också billigt. Ngt fint till hästen sitter aldrig fel. En resa eller en dagsutflykt. Ny tävlingsutrustning kan ju vara härligt när du känner att du landat i din vikt.

Hoppas att operationen går bra och att det blir bra även efteråt!!!

#4 - - Saga:

Bra jobbat! Heja dig!

Kanske att gå och bli sminkad av en makeup-artist vore kul? På MakeUp Store kan man köpa en sminkning för 500 kr och sedan få köpa produkter för pengarna.

#5 - - Manda Stillnert:

Gå iväg till frisören och få håret fixat och rekommendation om hur du ska sköta de. Det jag talat med som gjort den typ av operation har håret tagit en hel del stryk tyvärr!

Till top